De laatste voorbereidingen

Inmiddels zijn we met de laatste voorbereidingen bezig voor onze reis.
De Camper wordt nogmaals door Patrick en Fabian technisch onderhanden genomen;
Rien zorgt ervoor dat we de juiste reserve onderdelen geleverd krijgen; 
Rossel, de Frankia-dealer, waar we terecht komen om enkele zaken goed in orde te brengen, monteert een fietsenrek, maakt wat zaken in orde die niet meer goed functioneerden en vernieuwd de kitrand; 
Dick monteert op de buitenluiken HEOSolution sloten en Tita is bezig met het inpakken van spullen in dozen die straks in de garage worden opgeborgen en het maken van paklijsten  voor de douane. 

Zondag 27 februari hebben vrienden en familieleden nog de gelegenheid om de camper te bekijken, daarna is het definitief inpakken en gereed maken voor aflevering op maandag 7 maart op de Europe Terminal in Antwerpen en inscheping op de Atlantic Concert, een Ro-Ro schip van de ACL (Atlantic Container Lines). Volgens plan moet dit schip op donderdag 24 maart in Baltimore aankomen en kunnen wij de camper op vrijdag 25 maart daar ophalen. We worden terplekke geholpen door een Duitse familie die gespecialiseerd is in de begeleiding van uit Europa komende campers.  Hopelijk is het weer onderweg niet te slecht en kan volgens schema gevaren worden, als het schip later aankomt zal de aflevering waarschijnlijk pas op maandag 28 maart plaats vinden. Thumps Up !!

Dit bericht is geplaatst in VOORBEREIDINGEN USA en CANADA. Bookmark de permalink.

1 Responses to De laatste voorbereidingen